Anhængertræk

Montering af anhængertræk

Vælg et kvalitetsværksted til montering af anhængertræk. Hvis du befinder dig i Birkerød, Farum, Hørsholm, Rudersdal eller Værløse, kan det betale sig at lægge vejen forbi Biri Drive-in Center. Her kan du bl. a få monteret afhængertræk efter aftale og/ eller løst en lang række andre reparationer, hvor service er i højsædet. I vores venterum kan du slappe af med en kop kaffe, mens vi udfører arbejdet på bilen. Hvad enten det er store eller mindre opgaver, står vi til rådighed.

SØRG FOR AT VÆRE OPDATERET

Vi anbefaler, at du følger standardreglerne for anhængertrækkets udformning, da det er den bedste fremtidssikring. Når vi har monteret dit anhængertræk, er det vigtigt at du i fremtiden foretager en række kontroller.

 

Herunder at lys, nummerpladelys, bremse- og blinklys virker. Ellers kan det afføde en række bøder, hvis du møder ordensmagten. Alt denne rådgivning og vejledning er naturligvis en del af den service vi tilbyder dig som kunde. Sving forbi Drive-in Centeret i dag. Med hjælp fra vores topkvalificerede autoteknikere står vi altid på spring til at udføre alverdens opgaver for dig. Det smarte med Drive-in konceptet er, at du til hver en tid kan ligge vejen forbi og få akut hjælp til lapning af bildæk, eller lignede hvis dette behov måtte opstå. Alternativt kan du ringe og bestille en tid.

  Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

  Hvorfor vælge os

  Høj kundetilfredshed

  Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

  Alt samlet et sted

  Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

  Uforpligtende tilbud

  Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud