stenslag

omgående reparation af stenslag sparer udskiftning af hel forrude

Et stenslag udvikler sig nemt til en revne i ruden. Sker det, mens du er ude at køre, udsætter det dig og dine det medpassagerer for alvorlig fare. Det er derfor meget vigtigt at få repareret et stenslag så snart du får øje på det.

HAR DIN BIL FÅET STENSLAG?

Har din bil fået et stenslag, skal du skynde dig at rense stenslaget og dække det af med et rudeplaster. Kommer der snavs eller frost i stenslaget, risikerer du, at revnen bliver dybere og længere, og hele forruden skal skiftes.
Få repareret stenslaget i vores drive-in center i Birkerød så snart, du opdager det, og spar udgiften til en helt ny forrude. En reparation af et stenslag på forruden er hurtigt overstået, og du får serveret en kop kaffe, mens du venter og er online med gratis trådløs forbindelse i vores pitstop café.

 

VIDSTE DU?

Vidste du, at din bils forrude udgør op til tredive procent af hele bilens strukturelle styrke? Og at airbaggen i bilens passagerside er afhængig af støtte fra forruden, hvis airbaggen skal udløses korrekt? Det understreger vigtigheden i at få repareret et stenslag med det samme.

Reparation af stenslag gør nemlig, at forruden bliver lige så stærk som den var før stenslaget – og du sikrer din egen og dine passagerers sikkerhed optimalt.

Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud