Autoservice

Få lavet et autoService på din bil

Kom ind til First Stop- BIRI Drive in Center, når du skal have lavet autoservice på din bil. Vi betegner os som et moderne konceptværksted, som lægger stor vægt på faglig indsigt og kompetence. Derfor tilgår vi vores arbejde med udgangspunkt i vores lange erfaring samt store interesse på området, der sørger for, at vi altid holder os ajour med den nyeste viden. Hos os får du et stempel i din servicebog, samt at bilen bliver opdateret i vores digitale servicebog, som du, som kunde har adgang til og kan følge med i bilens intervaller inden for service og diverse reparationer.

HVAD LEVERER VI?

Vi gennemgår din bil fra A-Z og følger bilproducentens retningslinjer mht hvad der skal skiftes inden for de serviceintervaller der er foreskrevet. Er der noget galt med bilen, så bliver du ringet op med pris og varighed. Som kunde vil du altid være med på sidelinjen og får aldrig en regning  som du ikke er blevet orienteret om. Vi lægger stor vægt på kunders tillid til os.

Hos os står topuddannede og engagerede auto teknikere/mekanikere samt  servicefolk klar til at tage sig af din bil, så den yder optimalt og er sikker i trafikken.

Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på et autoservice.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud