olieskift

olieskift og udskiftning af oliefiltre forlænger din bils levetid

En bilmotor må aldrig mangle olie. Jævnlige olieskift og udskiftning af oliefiltre er derfor livsvigtige for din bils motor og motorens levetid. Overhold altid bilens serviceintervaller med olieskift og få en bilmotor, der arbejder optimalt og ikke brænder sammen.

HVORFOR SKAL JEG SKIFTE OLIE?

God motorolie forlænger bilmotorens levetid og forbedrer din bils køreegenskaber. Olien mindsker slid på din bils motor, giver en renere motor og forlænger motorens levetid. Hvis du gerne vil have en bil, der holder længe og kører som en drøm, så skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten af olie til din bils motor.

 

HVORDAN FÅR JEG UDSKIFTET MIT OLIEFILTER?

Kør ind til et autoværksted, der kun bruger de bedste motorolier på markedet. Kun de bedste olier er gode nok til din bils motor. Du får skiftet olie og oliefiltre på din bil, mens du venter – det er hurtigt og effektivt, og du skal ikke undvære din bil imens.

Når du selv fylder olie på din bils motor, er det vigtigt, du bruger en rigtig god motorolie. Få topkvalificeret rådgivning om hvilken motorolie, du skal vælge, når du får skiftet olie og oliefilter på vores drive-in center i Birkerød. Du får selvfølgelig også gode tilbud på motorolie hos os.

Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud