Lapning af bildæk

Lapning af bildæk ved punktering

Lapning af bildæk har aldrig været lettere Uanset om du står med akutte punkteringsproblemer eller har bestilt tid til at få lappet eller udskiftet dit bildæk, står Biri Drive-in Center klar til at hjælpe. Hvis dækket ikke kan lappes, kan du få et tilbud på nyt dæk. Imens vi arbejder, slapper du af med en kop kaffe/the i vores venteområde. Med mange års erfaring og topkvalificerede autoteknikere er du i trygge hænder.. Vi opererer i området tæt på Birkerød, Farum, Hørsholm, Rudersdal og Værløse.

Læg vejen forbi os i dag

Vi står altid klar til at vejlede, rådgive og udføre diverse reparationer. Det eneste du skal gøre, er at svinge forbi vores Drive-in. Hele konceptet drejer sig om, at du kan besøge os og få hjælp med dine bilproblemer hurtigt og effektivt. Alt fra olieskift, lapning af dæk og pæreskift til grundige bileftersyn udføres med et smil på læben. Hvis du hellere vil bestille en tid, så har du naturligvis også mulighed for det.

 

Ring for uforpligtigende tilbud

Har du brug for en reparation eller måske bare vejledning, kan du ringe til os eller sende en besked via kontaktformularen på hjemmesiden. Har du brug for en oversigt over, hvad vi ellers tilbyder af services og lignende, finder du det ligeledes på ovenstående hjemmeside.

  Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

  Hvorfor vælge os

  Høj kundetilfredshed

  Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

  Alt samlet et sted

  Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

  Uforpligtende tilbud

  Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud