SKI/TAGBOKSE

Lej billigt og slip for opbevaring og vedligehold

En bil rummer meget – men ikke alt. Når der både skal være plads til hele familien og bagage til for eksempel ferieturen, løber du hurtigt tør for plads. Skal du tilmed have udstyr med, der er for stort til at have i bilen, får du brug for opbevaringsmuligheder såsom en tagboks.

Derfor er en tagboks blevet et nærmest uundværligt ekstraudstyr, når du skal på længere ture i bilen. Det giver dig den ekstra plads, du har brug for.

Lej en ski- eller tagboks

Men både tagbokse/skibokse er dyre, kræver vedligeholdelse og fylder meget, når du skal opbevare dem. Lej boksene til en god pris hos BIRI og du er sikker på, at de altid er i perfekt stand uden, at du skal bruge penge og tid på vedligeholdelse. Plus, du slipper for at bruge en masse plads på at opbevare dem, når du ikke bruger dem. 

 

Se vores priser på tagbokse

Leje af tag- eller skiboks koster kun 675,- kroner for 10 dage.
Ekstra dage afregnes med 50,- kroner per dag.
Montering af egne medbragte tagbøjler 250,- kr

Alle priser er inkl. moms.

Lej for eksempel en Thule Atlantis 900 tagboks. Det er den største tagboks på markedet med en lastkapacitet på 75 kilo. Skal du på skiferie, rummer den så meget som otte par ski eller seks snowboards. Derudover har den et unikt monteringssystem, som gør, at tagboksen passer på alle tagbøjler. Ring og spørg på andre størrelser.

Thule Atlantis 900 måler:

  • LÆNGDE: 245 CM
  • BREDDE: 90 CM
  • HØJDE: 45 CM

Du skal være opmærksom på, at du selv skal medbringe og have fastmonteret bøjer og stænger på din bil, når du kommer efter ski/tagbagageboks. Så får du til gengæld monteret boksen på bilen i vores drive-in center, inden du kører fra os igen.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud