STØDDÆMPERE

STØDDÆMPERE ER EN MEGET VIGTIG DEL AF DIN BILS SIKKERHEDSUDSTYR

Din bils støddæmpere er en meget vigtig del af bilens sikkerhedsudstyr. Støddæmpernes vigtigste opgave er at holde bilens hjul i konstant berøring med vejen. Hvis denne eneste kontakt med vejen mindskes, bliver sikkerheden drastisk nedsat. Slidte støddæmpere er derfor livsfarlige at køre med.

FÅ EFTERSET DINE STØDDÆMPERE

Få efterset og testet din bils støddæmpere jævnligt for at være sikker på optimal køresikkerhed. Skal din bil have skiftet støddæmpere, får monteret nye støddæmpere, mens du venter. Du behøver altså ikke undvære din bil imens. Vores værksted ligger midt i Rudersdal kommune i Birkerød, men vi har også mange kunder fra bl.a. Hørsholm, Farum og Værløse. 

 

TOMMELFINGERREGEL

Er din bil ubehagelig at køre med på ujævn vej, følsom overfor sidevind, sejler den i kørslen, eller har den ujævnt dækslid, er det sikre tegn på defekte støddæmpere.

Tommelfingerreglen siger, at bilens støddæmpere bør udskiftes hvert tredje år eller efter cirka hver 60.000 kilometer. Men oplever du nogen af ovenstående symptomer i kørslen, er det tid til at få efterset din bils støddæmpere.

Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud