Dæk og fælge til meget fordelagtige priser

BIRI er eksperter, når det kommer til dæk og fælge. Du får alle typer og mærker dæk, og du er derfor altid sikker på at finde det perfekte match til din bil hos os.

Du finder også alt i stål- og alufælge hos BIRI i Birkerød. Kontakt os i dag og dine dæk og fælge er klar til at blive sat på, når du kommer.

BIRI er dit sikre valg i forbindelse med alt, hvad der handler om dæk og fælge. Hos os er du sikret en fordelagtig pris på kvalitetsprodukter og service i topklasse.

 

Hvilken fælg kunne du tænke dig?

Brug nedenstående links til inspiration og hør os derefter om en pris.
Links:

Opbevaring af dine dæk

Du får også nem og sikker opbevaring af dine dæk hos BIRI. Slip for at skulle bruge plads i garagen til vinter- og sommerdæk og få dine dæk opbevaret sikkert og tørt.

Så slipper du også for at skulle transportere dine dæk frem og tilbage til os, når du skal have dem skiftet.

Benyt dig af vores dækhotel fra kr. 350,- inkl. moms for en sæson.
Vores dækhotel ligger sammen med værkstedet i Birkerød.

Dæktrykovervågning (TPMS)

PERSONBILER

Personbiler som indregistreres første gang fra 1. november 2014 skal være udstyret med et dæktrykovervågningssystem. Systemet skal advare føreren hvis dæktrykket bliver for lavt.

Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på, når jeg køber nye dæk?

Dækkene som benyttes til biler med dæktrykovervågning er som udgangspunkt ikke anderledes end til biler uden systemet.
Hvis din bil har det direkte system, skal du dog være opmærksom på, at det vil være nødvendigt at have en dæktrykssensor monteret i hvert enkelt hjul, hvilket kan medføre en ekstraudgift når du køber nye dæk eller fælge

Du kan altid spørge din bilforhandler om din bil har det ene eller andet dækovervågninssystem.

OPBEVARING AF DÆK

Få billig og sikker opbevaring af dæk

Opbevaring af dæk er nemt og sikkert hos BIRI. Dine dæk bliver opbevaret under optimale forhold – tørt og lunt. Vi gemmer dæk max 2 år, derefter vil de automatisk blive destrueret.

Slip for at reservere plads i din garage

Du slipper for at skulle reservere plads i din garage til vinter- og sommerdæk – eller reservedæk. Brug pladsen til noget andet eller nyd at have en garage med rigelig plads til at stige ind og ud af din bil.

Du slipper også for at skulle transportere dine dæk frem og tilbage til autoværkstedet, når de skal skiftes. Vælger du os som dit autoværksted, får du tilmed skiftet dækkene, mens du venter og nyder en kop kaffe i vores café imens.

Benyt dig af vores opbevaring af henholdsvis vinter- eller sommerdæk til KUN kr. 350,- inkl. moms (13- 15 tommer), kr. 400,- inkl. moms (16 – 17 tommer) og kr. 450,- inkl. moms (18 tommer eller derover) for en sæson. NB: Vi tager 250,- for levering fra dag til dag. Ellers skal vi bruge imellem 6-7 dage.

  GODE TILBUD PÅ DÆK OG FÆLGE

  Du får altid gode priser hos BIRI. Det betaler sig afgjort at tjekke vores tilbud på dæk og fælge - du sparer mange penge.

  BIRI er specialister indenfor dæk og fælge. Vores udvalg dækker ethvert krav, du måtte have til type og mærke. Du behøver kun at køre til et værksted for dæk og fælge, når du vælger at køre til BIRI.

  Vent, mens din bil får skiftet dæk. Vores mekanikere klarer opgaven, mens du slapper af med en kop kaffe i vores hyggelige café.

  Hos Biri får du service og kvalitet hele vejen igennem. Når du kører fra vores værksted med nye dæk og fælge, er du sikker på tryg og sikker kørsel.

  Hos os får du altid gode priser og topkvalitet med til prisen.

  Ligger du inde med et sæt du ikke bruger og er garagen i forvejen fyldt med andre spændende projeter? Vi opbevarer gerne dine vinterdæk i sommerperioden eller omvendt