Udstødning

Få skiftet eller repareret din bils udstødning og spar penge på benzin

Larmer din bil, er der problemer med bilens udstødning. Få repareret eller udskiftet de dele af udstødningen, der er slidte og slip for larmen. Du sparer samtidig markant på udgiften til benzin.

Er skaden sket, får du hurtigt og nemt repareret eller udskiftet din bils udstødning på vores drive-in center. Du får selvfølgelig markedets bedste priser på reservedele hos os.

Din bils udstødning sidder præcis der på bilen, hvor den dagligt bliver udsat for rigtigt meget vand og snavs. Vejsalt er særligt hårdt ved udstødningen og med til at slide den ned.

 

En nedslidt udstødning larmer voldsomt og øger også benzinforbruget. Når din bils motor begynder at larme mere end normalt og lyden bliver dybere, så er det tid til at få efterset og måske udskiftet udstødningen.

Den bedste måde at forebygge rust i udstødningsrøret er ved at køre lange ture i bilen. På korte ture når udstødningsrøret nemlig ikke at blive så varmt, at det får dampen fra motoren til at fordampe. Dampen lægger sig i stedet som vand i bunden af udstødningsrøret. Derved stiger risikoen for, at udstødningsrøret ruster.

Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

Hvorfor vælge os

Høj kundetilfredshed

Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

Alt samlet et sted

Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

Uforpligtende tilbud

Kontakt os på 45811000 eller på info@biri.dk for et tilbud