lydpotter

lydpotter til gode priser og montering mens du venter 

Lydpotter er en del af din bils udstødningssystem og sørger for at udstøde udstødningsgassen og filtrere skadelige partikler fra brændstofforbrændingen. De reducerer samtidig støj.

Fordi lydpotters opgave blandt andet er at reducere støj, er det ikke svært at høre, når din bils lydpotte skal udskiftes. Når lydpottens evne til at reducere støj forsvinder, begynder den nemlig at larme ret voldsomt.

Når din bil begynder at komme med smæld fra lydpotten eller lyder som om, at den hoster kraftigt, er det tid til at køre ind på vores drive-in center og får repareret eller udskiftet din bils lydpotte. 

HVAD LEVERER VI?

Du forlænger lydpotters levetid ved at køre lange ture i din bil. Korte køreture skaber en masse vanddampe i lydpotten, som hurtigt ruster op indefra. Når du kører længere ture i bilen, når vanddampene at fordampe, og du undgår rust i din bils lydpotte.

Er lydpotten gået, behøver du imidlertid ikke at frygte for prisen på en udskiftning. Du får fair priser og gode tilbud på lydpotter og montering i vores drive-in center. Og kaffen er altid gratis.

  Ring 45 81 10 00 for tidsbestilling eller et uforpligtende tilbud på reparation eller reservedel.

  Hvorfor vælge os

  Høj kundetilfredshed

  Moderne konceptværksted med drive-in center og god café

  Alt samlet et sted

  Vi klarer alt fra hjulskift til større reparationer på din bil

  Uforpligtende tilbud

  Kontakt os på 45811000 eller på [email protected] for et tilbud